Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

KS-fest på Eforen efter årskonference

BAL I DEN BORGERLIGE

I forlængelse af årskonferencen, der afholdes af Årsskriftet Critique, har KS lejet Eforen. Dermed har vi forsikret os, at der efter en forfriskning, som ligger i umiddelbar forlængelse af konferencens program, er mulighed for at fejre vores forening, semestrets start og det gode selskab.
Festen begynder kl. 19. og selvom, der ikke serveres mad, vil KS godt stå for bestilling af pizza – eller hvad man nu foretrækker – som er på egen betaling.

Vi er godt forsynet med øl og spiritus, og der er desuden mulighed for at hæve kontanter på Eforen, skulle man behøve det.

Vi håber at flere gerne vil deltage – både blandt dem som deltog i dagens konference, men også medlemmer og bekendte af foreningen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.