Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Critique-foredrag: Rektor Brian Bech Nielsen om fremtidens universitet

BrianBechNielsen_maj_2007Onsdag den 25. november fortsætter Konservative Studenters række af Critique-foredrag, idet rektor for Aarhus Universitet, Brian Bech Nielsen, har sagt ja til at besøge os og tale om de udfordringer og visioner, som kommer til at præge universitetets fremtid.

Fremdriftsreformen er netop trådt i kraft, og præger studieforløbet for nye og kommende årgange. Og samtidig har AU lanceret en plan, der sætter fokus på at tiltrække eliten af studerende til universitetet. Dertil kommer det såkaldte taxametersystem, som sætter rammerne for universitetets økonomiske vilkår, og som mange vil mene også påvirker studerende og undervisere.

Mange af disse tiltag er søsat fra Christiansborg, mens andre er lanceret og planlagt af universitetets ledelse. De fremtidsplaner, som AU arbejder under, hedder blandt andet Internationaliseringsstrategi 2014-2020, Strategi 2013-2020 og Visionsplan 2010-2028 for den fysiske udbygning. Men hvad gemmer der sig bag navnene på denne planlægning? – og hvor peger den hen?

Dette og meget mere har Brian Bech Nielsen lovet at tale om, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Foredraget afholdes onsdag d. 25/11 i Richard Mortensen-stuen, Studenternes Hus på Frederik Nielsens Vej, kl. 19. til 21. Den første halve time har Brian Bech Nielsen ordet, hvorpå vi planlægger en kort pause. Resten af tiden reserveres til spørgsmål og debat.

Der er mulighed for at købe øl og sodavand for en flad tier!

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.