Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Universitet med barnepigenykker

Ddebat_fri_side_08-1_583856aanske Studerendes Fællesråd excellerer i vanlig stil d. 2. april i Information med at fremføre credoet om, at uddannelse er et spørgsmål om den studerendes fornøjelse og bekvemmelighed. Således skal der nu følge penge med, når de studerende udtrykker glæde ved deres studier.

Ikke nok med, at universitetet gennem taxameterordningen opfordres til at se hver studerende som en pose med guld, fremfor et akademisk potentiale, nej, nu skal professorerne også sikre de studerendes velbehag. Incitamentet er igen penge, og underforstået må det være sådan, at det er mindre vigtigt, om den studerende er dygtig, når blot denne er glad.

Hvordan stiller det den underviser eller eksaminator, som godt ved, at når han skuffer sine studerende, så høres straks en knirken fra instituttets kistebund? Ve den usolidariske sjæl, som tør påstå, at uddannelse og viden tilegnes gennem hårdt arbejde, som ofte ikke er behageligt, endsige skal være det.

Universitets primære formål er den højere læring, som ikke må kompromitteres på baggrund af følelser eller kassetænkning.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.