Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

KS går frem!

Tillad os et øjebliks umanerlig selvtilfredshed. Det er nemlig lykkedes for KS at gå frem til årets universitetsvalg – og mest iøjnefaldende er vel, at vi nu er større end Frit Forum, og dermed den andenstørste af de studenterorganisationer, som vanligt stiller op. Det er vi selv meget godt tilfredse med.  Vi takker de mange, der har stemt på os til Bestyrelsen og de Akademiske Råd samt på jura, hvor vi var opstillet til Studienævnet og fik én valgt ind.

Det lyder jo ikke af meget – men det er noget! I hvert fald når man kæmper mod et system, hvor repræsentationen i studenterpolitikken er indbygget skæv og på forhånd favoriserer Studenterrådet med midler, som vi andre der stiller op, aldrig kunne drømme om at komme i nærheden af. Selvom KS har langt igen i forhold til at true Studenterrådet på deres poster, er den stemmeandel som KS får med til at vise at de studerende ikke taler med én stemme, hvilket betyder meget for vores mulighed for at arbejde studenterpolitisk i det daglige.

De sidste par år har alle vist en stille og rolig vækst i stemmer og andel til KS, og vi håber, at det betyder, at der endnu er rum for borgerligheden på universitetet og vi vil gerne takke alle, som valgte at give os sin stemme.

KS fik til bestyrelsesvalget med 532 stemmer knap 8 % af de afgivne stemmer, hvilket er en fremgang på 1,6 procentpoint samt et større antal stemmer, end KS fik ved sidste valg. Derudover har vi fået op til 14 % af stemmerne til de Akademiske Råd.

Vi er naturligvis glade, men vi ved, at det kan blive endnu bedre næste år. Opskriften på vores succes i år var muligvis ikke så meget det mandskab, vi havde til rådighed og ej heller det store organisatoriske organ, men til gengæld fokuserede vi på synlighed og kom bredt ud med budskaber om et universitet, der skal stille krav og give mulighed tilbage til de studerende. Vi var repræsenteret med bod på samfundsfagene, humaniora og nede på BSS i løbet af ugen, ligesom vi havde forsøgt at få ophængt vores markante sorte plakater så bredt som muligt.

Næste år håber vi, at vi kan forsætte fremgangen og dels bevare vores position foran Frit Forum. Derfor håber vi også, at vi næste år kan aktivere flere i vores valgkamp.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.