Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

KS bringer borgerligt indspark på omnibus.au.dk

Valget er i gang!

AUs avis Omnibus har bragt en artikel om ‘Den gode studerendes manifest’, som hævder at ville gøre op med brokkekulturen og vil opfordre studerende til at tage mere ansvar. Det er et emne, som Konservative Studenter ikke kan sidde overhørig. Men manifestet ser stadig ud til at være lidt rødt i kanten – det fortjener flere ord med på vejen. Så giv også gerne jeres mening til kende!

Læs det borgerlige indspark her.

“Manifestets første punkt siger, at den videregående uddannelse ofte bliver taget for givet, med et svindende engagement hos studerende til følge. Det er utvivlsomt korrekt i rigtig mange tilfælde. Det siges dog samtidig, oven i købet i overskrift og med udråbstegn, at

Alle der vil studere, har ret til at studere!

Men er det ikke netop fordi det opfattes som en almen rettighed, at det bliver taget for givet?

Udsagnet, at alle har ret til at studere, er om noget politisk ladet. Og heller ikke så entydigt, som det måske er tænkt. Taget for direkte pålydende må det betyde, at ingen omstændigheder må forhindre nogen i at studere. At viljen i sig selv udløser en rettighed. Eller med andre ord, at adgangskrav under ingen omstændigheder kan accepteres.”

Opgør med masseuniversitetet og Studenterrådets repræsentationsform er vigtige emner, som Den gode studerendes manifest indirekte berør. Men spørgsmålene er for vigtige til ikke at blive påtalt tydeligere!

 

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.