Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Hvad er Konservative Studenter?

BLIV MEDLEM

Velkommen til Konservative Studenter. Vi er en studenterforening for alle borgerlige studerende på Aarhus Universitet og tilmed den største og mest aktive af sin slags i landet og med en lang historie, der går tilbage til 1934. I forbindelse med semesterstart vil vi gerne byde velkommen til de mange nye studerende (samt selvfølgelig de gamle, der vender tilbage til bøgerne). I den forbindelse vil vi give en kort præsentation af vores forening og forklare, hvorfor den også er noget for dig, og hvorfor du bør melde dig ind.

Hvem er vi?

KS er som sagt en bred borgerlig studenterforening, der gennem sociale, politiske og akademiske arrangementer bringer borgerlige studerende fra alle studier på universitetet sammen i et stærkt netværk, der potentielt kan række langt ud over studietiden. Det betyder, også at vi er meget mere end en studenterpolitisk forening i snæver forstand. Faktisk er studenterpolitikken kun en af de ting, vi fokuserer på. Lige så vigtig som den er det for os at være et forum for en borgerlig samfundsdebat, som der desværre er dårlig plads til på universitetet.

KS som akademisk debatforum

Vi afholder hvert semester to længere foredrag, hvor vi typisk inviterer kontroversielle og markante borgerlige intellektuelle og meningsdannere som f.eks. historikeren David Gress, politologen Søren Hviid, Søren Krarup, filosoffen Henrik Gade Jensen, musikprofessor Linda Maria Koldau og mange flere. Derudover udgiver vi det anmelderroste Årsskriftet Critique, der med sine 150 sider er det stærkeste forum for den borgerlige og særligt den konservative idedebat i landet. Dertil udgiver vi online-tidsskriftet Replique, der hver måned bringer anmeldelser og opinionsstof på højt niveau.

KS som studenterpolitisk organisation

Vi er også en studenterpolitisk organisation, der kæmper for et universitet, der lægger mere vægt på dannelse, stiller højere krav og belønner evner og ambition. Vi stiller hvert år op til valg, hvor vi kæmper om de studerendes gunst mod de to venstreorienterede foreninger Frit Forum og Studenterrådet. Det er en kamp op ad bakke, men en vi på trods af venstrefløjens monopolisering af studenterpolitikken vil fortsætte. For nogle år siden vedtog vi et nyt politisk program, som danner baggrunden for vores indsats. Men programmet danner også rammen for vores interne studenterpolitiske debat, for vores holdninger er ikke hugget i sten, men er noget, som vi altid diskuterer og løbende kan ændre.

KS som socialt netværk

Det skal ikke være politik det hele. Derfor danner KS også rammen om et stærkt socialt netværk, og vi afholder løbende sociale arrangementer. Det drejer sig om fester, udlandstur, ølsmagning, landsråd og ikke mindst det uforlignelige månedlige debatarrangement port ‘n policy, hvor vi kombinerer fri politisk og studenterpolitisk debat med det sociale samvær, der kan opstå omkring en flaske portvin. Det skal opleves!

Som medlem af foreningen får du adgang til alle vores arrangementer, du får Årsskriftet Critique gratis og et stærkt socialt netværk. Hvem ved, måske får vi endda skubbet universitetet i den rigtige retning. Medlemskab af KS koster 100 kr. årligt og du kan melde dig ind her: http://www.konservativestudenter.dk/bliv-medlem/

Går du på jura, kan du med fordel se nærmere på vores datterforening på jura, der kører selvstændigt og gør et stort arbejde for den borgerlige studenterpolitik på jura.

1 comment to Hvad er Konservative Studenter?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.