Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Udlandstur til Hamborg

Hamborg

Så nærmer vi os Konservative Studenters årlige udlandstur! Sæt kryds i kalenderen 17. til 20. oktober (torsdag til søndag i efterårsferien) hvor vi denne gang tager til Hamborg, der bl. a. byder på både et rigt kulturliv – og mon ikke der også bliver lejlighed til at se nærmere på nogle af byens mange barer.

Turen kommer til at foregå pr. tog og med overnatning på hotel i Hamborg – begge dele er inkluderet i prisen. Den endelige pris er endnu ikke fastlagt, men vil ligge omkring 1.300 kr., og under alle omstændigheder ikke overstige 1.500 kr. I det er transport og overnatning inkluderet, men altså ikke mad og evt. indgang til seværdigheder.

Det nærmere program for turen følger senere.

Tilmelding er bindende og sker ved mail til ks@konservativestudenter.dk og overførsel af depositum på 200 kr. til Konservative Studenters konto:

Reg. nr.: 5074

Kontonummer: 122189-4

Sidste frist for indbetaling af depositum er 9. august.

Kort om Hamborg:

Byen, der er grundlagt omkring 810, lyder det officiele navn “Freie und Hansestadt Hamburg”. Historisk har den været både en fri by indenfor Det Hellige Romerske Rige og senere en stat i sig selv. I sin tid udgjorde den en del af de magtefulde hansestæder, der igennem middelalderen og op til det 18. århundrede udgjorde en betydelig magtfaktor i Nordeuropa. Hamborg, der stadig er en stor handelsby med Europas anden største havn, var helt op til 1919 regeret af købmænd, hvis arvelige privilegie det var at styre byen. Byen har igennem tiden været delt mellem dansk og tysk interessesfære, idet dens nordlige dele op til 1864 lå indenfor de danske fyrstedømmer, Slesvig og Holsten.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.