Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tillykke til vores kandidater

kvadrat-4084-Niels-Christian-Selchau-Mark-a kvadrat-4086-Mia-Egander-Skov-a 4822.C1369985954020.4822 2013-08-29 - Nicolaj Bangkvadrat-4085-Henrik-Dahlin-a

Plakaterne hænger der endnu, men kommunalvalget er vel overstået og opmærksomheden samles om det langt vigtigere valg, nemlig valget til universitetets bestyrelse. Før vi helt iklæder os valgkampskansasen er det dog på sin plads at ønske tillykke til de relativt mange medlemmer af Konservative Studenter i Århus, som stillede op for forskellige partier.

Marc Perera Christensen, der var konservatives spidskandidat fik over 4000 stemmer, hvad han godt kan være tilfreds med i den situation, som Det Konservative Folkeparti står i. Et godt valg fik også Niels Christian Selchau-Mark, der som historiestuderende først var aktiv i Studenterrådet, men siden blev en af vore egne, og var vores spidskandidat til bestyrelsesvalget for nogle år siden. På trods af en stor stemmefremgang mistede Niels Christian desværre sin plads i byrådet, da De Konservative samlet set mistede et mandat.

Mia Egander Skov, der er psykologistuderende og flere gange har stillet op til universitetsvalget for Konservative Studenter fik også et rigtig flot valg med hele 241 stemmer. Nu håber vi, at det kan smitte af til universitetsvalget, hvor hun også igen i år er kandidat. Det samme gælder for Anders Burlund, der havde fået en flot tredjeplads på Liberal Alliances liste og fik et godt valg efter en valgkamp, hvor han havde været meget synlig. Nævnes skal også Henrik Dahlin, der er historiestuderende samt bestyrelsesmedlem i Konservative Studenter og Michael Riishuus, der studerer filosofi og er medlem af Konservative Studenter.

Sidst men bestemt ikke mindst et stort tillykke til Nicolaj Bang, der blev valgt i regionsrådet for De Konservative. Nicolaj har både været formand i Århus KS i 2008-2009 og var siden formand for Konservative Studenters landsorganisation i tre år. Nu skal han hæve det konservative banner over for Bent Hansen. Vi ønsker ham held og lykke.
Alt i alt et godt valg for foreningens politisk aktive i de borgerlige partier.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.