Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Og nu til det rigtige valg – univalget!

556343_10151588857291301_557795741_n

Fra d. 25. til d. 28. går Aarhus Universitet til stemmeurnerne, idet der skal vælges folk til de enkelte fagråd, til akademisk råd og til universitetets bestyrelse. I Konservative Studenter går vi til valg på frihed, flid og faglighed.

Stem borgerligt til Univalget, stem KS

Hvorfor stemme på KS?

KS mener ikke at studenterpolitik er apolitisk og ikke at alle studerende har samme interesser, der kan repræsenteres ved samme stemme. Vi siger åbent hvem vi er og hvor vi står politisk. Vi foregiver ikke at være en fagbevægelse eller et organ, som taler på alle studerendes vegne. Vi taler for os og fra vores borgerlige ståsted.

KS er den eneste forening, som aktivt forsøger at bryde venstrefløjens mangeårige monopol på aarhusiansk studenterpolitik.

KS tror på at det er godt at være herre i eget hus, på studenterniveau, på studieretningsniveau, på fakultetsniveau og på universitetsniveau.

KS er ikke bange for at være ambitiøse på Universitetet og dets studerendes vegne. Vi vil at der stilles krav, så et eksamensbevis fra Aarhus Universitet kan blive det adelsmærke, det burde være. Du kan læse mere om vores valgprogram her.

Frihed!

Flid!

Faglighed!

Hvis du vil vide mere om os og hvad vi ellers står for, kan du læse vores program her.

Stem på KS her.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.