Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

KS til jul i Den Gamle By

images

 Arrangementet er desværre blevet aflyst.

Julen, vinteren og kulden spreder sig over det ganske danske land, og Konservative Studenter lader sig da også præge af årstiden. Derfor inviteres der hermed til årets sidste arrangement, og sågar et særdeles hyggeligt et af slagen.

KS besøger den Gamle By, og dens trygge omgivelser, som ikke set siden de gode gamle dage. Således kan vi i flotte omgivelser få muligheden for, at holde os varme i vinterkulden med varm gløgg og æbleskiver. Hvis ikke det er nok at lokke med, så kan det tilføjes, at entréen er gratis for alle studerende efter kl. 16, hvor vi mødes.

Det hele kommer til at foregå på næste onsdag, d. 11 december. Så få skrevet det ned på hånden, ryd kalenderen for dagen og sæt et flot x ved Konservative Studenter! Således at vi kan få en hyggelig juleafslutning. De bedste hilsener

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.