Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Konservative Studerendes Landsråd

Den 2. marts afholdes Konservative Studerendes Landsråd i København, hvor vi også var sidste år med stor succes. Alle vores medlemmer er naturligvis inviteret til landsrådet. Vi arrangerer gratis transport til landsrådet, hvor vi tager afsted i fælles flok fra Århus lørdag morgen. I København vil der bl.a. være oplæg til politisk debat og diskussion om fremtiden for Konservative Studerendes Landsorganisation.

Om aftenen er der landsrådsmiddag på en endnu ikke bestemt restaurant i København, og efterfølgende er der fest i nogle nærliggende lokaler.

Vi håber, at mange medlemmer har lyst til at bakke op om landsrådet og deltage i en hyggelig, sjov og spændende weekend.
Tilmeldingsfristen til frokost og landsrådsmiddag er d. 25. februar 2013.

Læs mere om arrangementet her

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.