Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Vagtskifte i Konservative Studenter

Formanden taler

Kære medlemmer og andre

Den 7. august drog Konservative Studenters formand Emil Melchior Mikkelsen til USA, hvor han skal studere miljøret og desuden slå sig ned. Vi begræder i den forbindelse tabet af en god formand, men ønsker olieindustrien og andre ærværdige industrier tillykke med at få Emil med på holdet. Tabet af vores formand kommer dog ikke uventet, da vi længe har vidst, at Emils planer bevægede sig i den retning, derfor har hans første og største opgave som formand siden sit valg i februar (hvor han i øvrigt blev valgt for 3. gang – efter et års sudier i USA, hvor Andreas Engel Krag i mellemtiden var formand) arbejdet på at sikre en glidende overgang. I forbindelse med hans afrejse er den hidtidige næstformand Christian Skov blevet konstitueret formand, men der vil snarest blive indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvor vi kan vælge foreningens nye ledelse og få lidt mad og lidt vin.

Emil er allerede rejst og kan ikke høre de flinke ord, der gerne siges til generalforsamlinger om afgående formænd. Her skal der kun anføres, at hans indsats  har været afgørende for, at KS situation i jubilæumsbogen kunne karakteriseres med følgende ord:

Foreningen stod…på et af sine højdepunkter.Aktivitets og organisationsniveauet var højt og foreningen var blevet hjemsted for en tænkende konservatisme med noget på hjerte. Den kunne se tilbage på en historie, der havde været turbulent, hvor foreningen flere gange lå på gravens rand og en enkelt gang endog havde lagt sig godt og grundigt til rette. Fortiden varslede, at foreningens fremtid også ville blive præget af usikkerhed, men nutiden afgav til gengæld lysere løfter. Foreningen stod midt i en storhedstid, der ikke havde givet sin egen udløbsdato til kende og studenterkonservatismen i Århus kunne på trods af sikkerheden om fremtidens uvished gå med lyst sind og fuld af fortrøstning ud på mulighedernes åbne vidder.

Vi ønsker Emil god vind, og ser nu frem mod de store opgaver, der står for en borgerlig studenterforening som vores egen i den kommende tid. Det kommende semester byder på både Port’n Policy, solide borgerlige foredrag, udgivelsen af næste nummer af det anmelderroste Årsskriftet Critique, og ikke mindst vore store semesterstartsfest d. 29. september.

Foreningen kan indtil valget af en ny generalforsamlingsvalg formand kontaktes på mail. ks@konservativestudenter.dk

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.