Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tillykke med de 40 år, Deres Majestæt!

Det er idag 40 år siden Dronning Margrethe II overtog tronen efter sin far Kong Frederik IX. Vi er ikke overraskende, ganske glade for vores majestæt og monarkiet og vi synes derfor at dagen idag er en festdag for alle danskere.

Vi har fra Konservative Studenter sendt Hendes Majestæt følgende hilsen:

Deres Majestæt!
I anledning af Deres 40 års regeringsjubilæum ønsker vi at overbringe vore mest hjertelige lykønskninger.

Vi ønsker at takke Dem for den rolle, som De så mesterligt har spillet for os alle. De, Kongehuset og vore fælles danske traditioner er et fast holdepunkt, som folket kan samle sig omkring i en evigt og hastigt foranderlig verden, hvor man let kan tabe sig selv og glemme sine rødder. De, Deres Majestæt er vor klippe.

Vi ønsker, at De må have en fortrinlig festdag, for der er så sandelig noget at fejre og vi ønsker Dem mange gode år endnu med et godt helbred og Deres smittende lyse sind.

Gud bevare Dem og vort fædreland!

 

Allerunderdanigst, Deres hengivne støtter
Konservative Studenter i Aarhus

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.