Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Ny formand

Som tidligere skrevet her på siden er vores tidligere formand Emil Melchior Mikkelsen rejst til USA, og overlod derfor i en kort periode posten til Christian E. Skov, der var ved roret en måneds tid – en måned, der var præget af efterhånden vanligt besvær med vores lokalesituation, men også af arbejdet med en hvervekampagne og reklame for vores store semesterstartsfest den 29. september.

Da Christian Skov dog ikke havde nogen ambitioner om et længere ophold på magtens tinde, afholdt foreningen ekstraordinær generalforsamling torsdag den 6. september, hvor tidligere bestyrelsesmedlem, stud. mag. Rasmus Pedersen på bestyrelsens indstilling blev valgt som ny formand. Herudover blev Eva Elisabeth Houth Nielsen valgt som nyt medlem af bestyrelsen, mens der var genvalg til den resterende del af bestyrelsen. I det kommende semester vil fokus være på hvervekampagnen og naturligvis universitetsvalget.

Herudover bød arrangementet på pizza og øl til de mange fremmødte, og efterfølgende naturligvis den obligatoriske formandsøl på Eforen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.