Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Konference i Konservative Studerendes Landsorganisation

Nu har du muligheden for at være med til at forme fremtidens konservatisme.Konservative Studerende opruster politisk og inviterer til arbejdskonference i Århus den 4. februar 12.00 til 16.30 i Wilstersgade 10.

Konferencen byder på korte oplæg og skarp debat, samt gratis kaffe og kage. Desuden får du mulighed for at deltage intensivt i udviklingen af to af følgende politikområder, så KS kan blande sig i udviklingen af det nye partiprogram på et kvalificeret niveau.

– Uddannelse
– EU & Udenrigspolitik
– Udenforskab og Social Marginalisering
– Finansiering af Velfærdsstaten

Efter konferencen er der mulighed for at tage på “Pinden” kl. 18.00 og så er der fest i lokalerne efterfølgende. Århus KS betaler deltagergebyret for dig. Du skal blot tilmelde dig til ks@konservativestudenter.dk senest 1. februar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.