Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Valget nærmer sig – KS er klar!

Universitetet er så småt begyndt at blive prydet med mere eller mindre kønne plakater for diverse lister, som bejler til de studerendes stemme. Konservative Studenter mangler endnu. Men frygt ikke, det varer ikke længe før end vi også hænger der. I år går vi til valg på både nogle af vores gamle mærkesager såvel som et par nye. Alt dette vil du kunne læse mere om, når vi på mandag går i luften med vores officielle valgside. Men vi kan løfte sløret for, at vi år går til valg på den benhårde borgerlige linje: Der skal være bedre muligheder og mere fleksibilitet for ambitiøse studerende, vi skal dyrke eliten. Det danske sprogs status skal beskyttes i undervisning og forskning. Campusmiljøet skal styrkes og udbygges og bindes tættere sammen. Der skal være nemmere adgang til informationer for den studerende og undervisning skal podcastes.

Vi stiller i år op til bestyrelsen, hvor vi håber på at overgå sidste års lidt kedelige valgresultat, samt til akademisk råd på Kulturvidenskab, på Samfundsvidenskab og studienævn på statskundskab og jura. Sidstnævnte igennem Konservative Jurister, der også stiller op til bestyrelsen og jurrådet og allerede er i fuld gang med valgkampen.

Hvis du vil give en hånd i valgkampen f.eks. med plakater og pjecer skriv da til ks@konservativestudenter.dk

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.