Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Politisk indflydelse

Formand Andreas Engel Krag

Studenterrådet med flere har ofte kritiseret Konservative Studenter for at være  ideologiske og partipolitiske. Men vi er ikke noget parti. Vi er en borgerlig studenterforening, som i kraft af vores konservative ståsted har et værdifællesskab med blandt andet Det Konservative Folkeparti og støtter blandt alle de borgerlige partier. Det betyder også at vi tror på indflydelse gennem samarbejde. Her har vi nogle helt andre muligheder end diverse højtråbende aktivistorganisationer.

Når vi har en sag, som vi gerne vil have taget op på politisk plan, henvender vi os til vores venner i dansk politik og argumenterer for vores sag. Det er den måde man opnår konkret politisk indflydelse på. Under den forrige regering betød det eksempelvis, at vi havde en tæt og jævnlig kontakt med videnskabsministeren. Det er at føre studenterpolitik hele året. Men man jo  selvfølgelig gøre som venstrefløjen og besætte eksempelvis Institut for Idehistorie og male slagord på nogle blomstrede bannere, hvis der var noget vi var utilfredse med. Men den slags er jo barnligt og helt til grin.

Så sent som i denne uge har vi haft møde med Rådmand Marc Perera Christensen, som er den mest magtfulde konservative lokalpolitiker i Århus. Til Rådmanden har vi udtrykt vores bekymring vedrørende ombygningen af universitetskollegierne. Ombygningen er direkte i strid med Konservative Studenters campus-politik, fordi den reducerer boligmassen på campus og nedbryder et socialt miljø for mange studenter.

Derudover gjorde vi også opmærksom på, at det ville være synd og skam hvis Århus Kommune fjernede deres økonomisk støtte til Studenterhus Århus. Studenterhuset er endelig kommet godt på plads i Stakladebygningen og er nu en del af det gode studiemiljø på Aarhus Universitet. Desuden har de fået lovning på at støtten ikke ville forsvinde fra den ene dag til den anden. Derfor er det katastrofalt, hvis Nikolaj Wammens totale økonomiske uansvarlighed igen skal spøge og ødelægge et godt initiativ, som er med til at gøre Århus til Danmarks bedste studieby.

Så stem på Konservative Studenter, fordi vi tager de studerendes problemstillinger alvorligt, og fordi vi arbejder seriøst på at løse dem på politisk plan. Konservative Studenter er de eneste på Aarhus Universitet der varetager dine interesserer som borgerlig student, der ønsker et universitet, der giver plads til ambition, flid, fleksibilitet og frihed.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.