Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Medlemsmøde

I efterhånden et stykke tid har det været en målsætning for Konservative Studenter i Aarhus at vi fik vores eget politiske program. Et udvalg har stykket et udkast til et program sammen, som vi nu sammen skal debattere. Derfor indkalder bestyrelsen til besluttende medlemsmøde torsdag d. 27. oktober kl. 19:00 i lokale 187 bygning 1343. På mødet vil vi diskutere politik med udgangspunkt i et foreslået politisk program, og der vil være pizza, øl og vand på foreningens regning; der er med andre ord ingen grund til ikke at dukke op. Her får man muligheden for at påvirke foreningens politiske fremtid og opleve og deltage i en forhåbentlig god og livlig debat.

Derudover er oprettelsen af Støtteforeningen for Konservative Studenter på programmet; herom kan man læse mere i indkaldelsen.

Vi glæder os til at se mange til en glad aften.

 

For udlevering af forslaget til det politiske program eller andre spørgsmål, kontakt formand Andreas Engel Krag på aek@konservativestudenter.dk

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.