Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Konservatismens krise og arv

Et foredrag om relevansen af arven fra Aksel og Poul Møller for et borgerligt Danmark i krise.

De konservative har flere gange været Danmarks største borgerlige parti, men i dag er partiet i en dyb krise i forhold til vælgertilslutning og politisk identitet. Brødrene Aksel Møller og Poul Møller var fra 1920erne og frem til 1970erne nogle af dem, som med størst styrke forsøgte at formulere og fastholde en konservativ ideologi, som både var et opgør med socialismen og liberalismen, såvel som den var et opgør med mellemkrigstidens højreradikalisme. I dette foredrag spørger forfatter og politolog Nikolaj Bøgh, der har skrevet en dobbeltbiografi om brødrene, hvordan det siden er gået med deres politiske arv i blandt danske konservative og om tankerne stadig har relevans for det borgerlige Danmark.

Tid: torsdag d. 29. september kl. 16.
Sted: Mødelokale 2, Studenternes Hus
Arrangementet er gratis og åbent for alle

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.