Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Frihed til at være ambitiøs

Flid, ambition og personlig virkelyst fremmer både den enkelte såvel som universitet. Derfor skal der opbygges et miljø og en kultur der hylder den stræbsomme frem for laveste fællesnævner.

I en tid hvor de faglige krav på uddannelserne sænkes på grund af taxametersystemet, lades den flittige student i stikken. Aarhus Universitet skal i langt højere grad understøtte og belønne den flittige student ved at give mulighed for at dygtiggørelse udover de generelle læringsmål..

For den virkelystne skal det være muligt, at specialisere sig på tværs af faggrænser. Hvis evnerne og ambitionerne er dertil må administrative hensyn ikke stå i vejen. Derfor mener Konservative Studenter, at der skal være mulighed for at tage flere ECTS-point end ens uddannelsen er nomineret til. Disse kan fx anvendes til udlandsophold eller til at tage kurser på et andet fakultet. Desuden bør Aarhus Universitet genoptage de gamle traditioner med at give udmærkelser til de dygtigste studenter.

Derudover skal Aarhus Universitet arbejde for mere prægraduat forskning på institutterne. Konservative Studenter er meget begejstret for tanken om, at dygtige studenter kan arbejde frivilligt som forskningsassistenter på projekter, der er knyttet til deres uddannelse. KS er overbevist om, at dygtige studenter vil være en god og billig ressource for forskningsmiljøerne, samtidig med at de studerende allerede tidligt i deres uddannelsesforløb, kan erhverve sig uvurderlige forskningskompetencer.

1 comment to Frihed til at være ambitiøs

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.