Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Efter Utøya

Den tragiske forbrydelse, som har ramt Norge, har chokeret Konservative Studenter. Ikke mindst har massakren på Utøya berørt os, fordi dette var et angreb mod den politiske ungdom, som vi selv tilhører. Gennem årene har mange af os deltaget i politiske kurser, seminarer og sommerlejre og, at man fra nogen side kan retfærdiggøre en så forfærdelig handling, som den Breivik har begået, det kan vi ikke acceptere.

Forleden var vi nede at lægge blomster ved det norske konsulat på Store Torv, og midt i al bekymringen kunne vi glæde os over den sympati med vores norske brødre, som dér spontant kom til udtryk.

Vi tror, at det nu er vigtigere end før, at stå fast på vores grundlag og bekæmpe den menneskefjendtlige ekstremisme, som eksisterer i periferien af selv velstående og demokratiske samfund som de nordiske og mens vi knytter hænderne i vrede, går vores tanker og medfølelse til de efterladte og til vores norske broderfolk.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.