Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Velkommen til Konservative Studenter

Konservative Studenter er en af de ældste foreninger på Universitetet og den største og mest aktive borgerlige studenterforening i Danmark. Vi er en holdningsbaseret studenterpolitisk forening, der kæmper studenternes sag og for et mere ambitiøst universitet. Vi er et borgerligt holdningsforum for studenter, som kan og tør tænke selv og vi er et stærkt netværk af nuværende og tidligere studenter fra mange fagområder.Vi afholder en lang række spændende arrangementer og giver en masse gode tilbud til medlemmer.

Vi tilbyder blandt andet

– Port´n Policy

– Studenterpolitisk debat

– Foredrag

– Konferencer

– Fester

– Gratis numre af Årsskriftet Critique

– et stort og stærk netværk i Konservative Studenter

Konservative Studenter har medlemmer fra mange forskellige studier og her er plads til både jurister og humanister. Politisk er foreningen særdeles rummelig og præget af et sundt debatmiljø, der dækker hele det borgerlige spektrum.

Det koster kun 100 kr. om året at være medlem af Konservative Studenter og en del af fællesskabet på Aarhus Universitet. Hvis du ønsker at melde dig ind kan du gøre det ganske problemfrit her:

Meld mig ind!

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.