Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Hjælp til jubilæumsskrift

I forbindelse med Konservative Studenters 75 års jubilæum sidste år, blev det besluttet at færdiggøre det jubilæumsskrift, som man strartede på at udarbejde i forbindelse med 70 års jubilæet. Dette arbejde skrider hastigt frem og vil føre til udgivelsen af en bog om Konservative Studenter i 75 år.

Bogen vil indeholde dels de vidnesbyrd fra en række gamle KSere som blev indsamlet i forbindelse med 7o årsjubilæet, dels nyskrevede indlæg og en samlet fremstilling af hele KS´ historie. En studenterforenings hukommelse er skrøbelig. Det meste af den virkelighed, som KS blev skabt i er væk. Den gamle Studenterforening kan vel ingen huske, selvom den var KS´ fødselshjæper. Arkivmateriale har vi ikke meget af, og ikke fra før midten af 60erne.

Hvis du har været medlem af Konservative Studenter og har lyst til at berette om din tid i foreningen eller ligger ende med arkivmateriale så skriv en mail til ks@konservativestudenter.dk.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.