Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Børnepasning imens du har undervisning

Konservative Studenter mener, at Aarhus Universitet skal lave en børnepasningsordning, som studerende med små børn kan gøre brug af, når de følger undervisningen eller sidder på læsesalen.

Det skal være så let som muligt at have en tilværelse som studerende og som mor eller far på samme tid. Når man netop er studerende har man – trods alt – gode muligheder for at få tiden til at hænge sammen, men det kan stadig være et problem at møde op til al undervisning.

Derfor mener vi, at det er meget nærliggende, at der oprettes en børnepasningsordning på Universitetet. Ser man helt rationelt på det kræver det blot et par lokaler og et par pædagoger – og så penge.

Og netop når det kommer til pengene: Finansieringen til ordningen skal komme (om ikke helt, så delvist) fra egenbetaling via en klippekortsløsning, således at man kun betaler for den tid man bruger.

1 comment to Børnepasning imens du har undervisning

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.