Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Succes for in door garden party

Konservative Studenters in door garden party blev en stor succes. Allerede før dørene officielt åbnede kom folk, der var interesserede i arrangementet. Kl. 18.00 startede arrangementet og der blev serveret diverse eksotiske pindemader (leverpostej med bacon er en god ting), champagne, øl og sodavand.

Da folk have fået et glas i hånden kunne selve arrangementet begynde og Formanden kunne fortælle om KS og KS’s arbejde.

Hun fortalte at vi er en organisation, som giver et socialt, fagligt og politisk netværk for studerende, et netværk som der kan trækkes på også lang tid efter specialet er fuldført. Vi er en studenterpolitisk organisation, der forsøger at udgøre et bogerligt alternativ til studenterrådets totale dominans på universitetet. Det gør vi ved at stille op til bestyrelsesvalget, og søge indflydelse gennem kontakter i universitetsverdenen, såvel som den politiske.

Hun kunne fortælle at vi udgiver et medlemsblad Critique, som nu også er belvet til en foredragsrække, hvor en række borgerlige profiler indenfor samfunds og humanvidenskaberne leverer debatskabende foredrag på universitetet.

 Efter Formandens talte fortsatte aftenen i afslappede former, med jazzmusik i baggrunden, og den gode stemning der altid har kendetegnet KS. Arrangementet blev endda så populært, at flere af de deltagende blev der til kollegiebaren eforen åbnede kl. 22 og fortsatte festlighederne der.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.