Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sommerfest i KS

Sommeren er her og ferien nærmer sig. Det skal fejres og derfor indbyder vi for første gang vores medlemmer til en sommerfest, hvor vi i fællesskab kan nyde varmen, et måltid mad og rigeligt med kolde forfriskninger.

Det vil foregå ved Konservative Studenters officielle stamværtshus Eforen i Universitetsparken. Vi tænder grillen og belejrer Eforhaven, hvis vejret tillader det. Skulle det dog gå hen og koldt og gråt sætter vi os indenfor i baren, som vi har for os selv, indtil den åbner for ikke-KS’ere klokken 22:00.

I skal selv medbringe det I vil grille og så sørger vi for tilbehøret. Drikkevarer kan indkøbes i baren.

Ved du ikke, hvor Eforen ligger? Fortvivl ej, her er et kort, hvor Eforen er den røde bygning.

For at vi kan vide, hvor meget vi skal købe ind, vil vi gerne have, at I sender en mail til ln@konservativestudenter.dk inden 1. juli.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.