Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Fremgang til Konservative Studenter i Universitetsvalget

Valg 2007Så er resultaterne af årets valg til Universitetsbestyrelsen inde og det ser ganske pænt ud for Konservative Studenter. Vi stillede op i valgforbund med vores underforening KJ, Konservative Jurister, og det er gået godt over hele linien. Konservative Studenter er gået fra 72 til 86 stemmer, mens Konservative Jurister er gået fra 59 til 79 stemmer. Det betyder at vi sammenlagt er gået  fra 131 til 165 stemmer – og netop at vi har fået 165 stemmer er MEGET vigtigt, for det betyder, at vi har slået Liberale Studerende med én stemme! Hurra!

Og aprospos KJ, har de fået et fantastisk valg på Jura, hvor de er gået fra ét til to mandater i det Juridiske Studienævn, har vundet et mandat i Akademisk Råd og fået tre mandater i Jurrådet. Et stort tillykke til lillebror!

Valget har dog ikke været lutter fremgang. Vores kasserer Hans Henrik Juhl mistede sin plads som Lingvistikstudenternes repræsentant i Studienævnet ved Institut for Antropologi, Arkæologi og Lingvistik, da han blev smadret af sin socialistiske modkandidat med 7 stemmer mod 24 (+5 listestemmer).

Vi vil gerne sige tak til alle jer, som har vist os tillid ved at sætte deres stemme ved vores kandidater, og vi lover, at vi fortsat vil være en værdig og aktiv opposition til “den store røde forening”. Til sidst en tak til alle jer, som har lagt et stort stykke arbejde i denne valgkamp og dermed sikret fremgang til KS og KJ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.