Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Helge Sander & debatten der forsvandt

HelgeSander.JPGDet er ingen hemmelighed, at Konservative Studenter ser ganske positivt på de kommende universitetsfusioner i Danmark. Det har vi også tidligere skrevet.

Men – og sådan et er der jo altid – det betyder ikke, at man samtidig kan sige, at processen der (uden tvivl) vil føre til fusionerne har været helt fin kanten. Helt kort sagt, kan processen tolkes som en negativ konsekvense af ren regeringspolitik, der på nogle områder forekommer lige lovligt “blok”-agtig.

Hvorfor mener regeringen for eksempel, at der er tale om et “alt eller intet”-projekt, hvor alle fusioner skal gennemføres. Hvorfor får Universiteterne ikke selv et reelt valg? Var det ikke hele ideen med den (næsten) nye universitetslov?

En større undren har vi dog overfor Studenterrådet og Danmarks Studerendes Fællesråd, der – så vidt vi kan se – har været meget mundlamme i hele denne (manglende!) debat.

Det er trist – for Danmark, debatten og universiteterne.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.