Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

En central og professionel studievejledning – tak

Konservative Studenter mener, at der skal oprettes en central og professionelt bemandet studievejledning for hele universitetet.

På en række studier har man rigtigt gode erfaringer med at have professionaliseret studievejledningen. Ligeledes er der stadig mange studier, hvor vejledningen foretages af ældre studerende.

Studievejledning er imidlertid meget mere end faglig vejledning – og netop derfor er det ikke uset, at vejledning foretaget af de studerende selv kan være fejlagtig.

For at undgå problemerne vil have oprettet et centralt og professionelt bemandet studiecenter, der får vejlede i alt fra studie– og eksamensteknik til fagsammensætningerne til at gå op i en højere enhed. Derudover vil en sammenlægning af dette studiecenter med SU–kontoret og Studiekontoret sikre, at der kommer så få ”skranker” som muligt.

Grunden til at den skal være central er ganske enkel: Alle universitets ressourcerne på studenterområdet bliver samlet på et sted. Grunden til at den skal være professionel er, at man kun herigennem kan sikre sig, at man får en objektiv og tilfredsstillende vejledning.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.