Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

“Mere i SU” råber de

Der kommer kloge ord fra Danmarks Studerendes Fællesråd i disse dage:

“Studerende er ikke forkælede møgunger, og det er forkert at kalde SU’en for cafépenge, når pengene snarere bruges på ketchup. SU’en bruges på bøger, bolig, bustransport og basal overlevelse.”

Det er nemlig fuldstændigt korrekt.

Ordene falder i forbindelse med en såkaldt “ketchup-kampagne”, hvor DSF sætter fokus på vores levevilkår som studerende. Og jeg selv skal da være den første fra KS til at indrømme, at jeg faktisk synes der er tale om en skide god kampagne.

Jeg er bare uenig i pointen.

For jo: Det kan godt være at huslejen er steget over de sidste 10 år; at SU’en ikke stiger i takt med lønudviklingen og at momsen i Danmark er for høj.

Men for pokker: Hvis du ikke kan leve af din SU alene, så få dig da et arbejde. Det er faktisk slet ikke så svært – og med SU’en som et supplement, har man faktisk en ganske anstændig månedsindkomst.

– Nikolaj

1 comment to “Mere i SU” råber de

  • Asger

    Fair nok, lille ven. problemet er bare hvis man skal arbejde, gå i skole og lave lektier – så bliver man dødtræt og får ikke fyldt udbytte i skolen.. man bliver træt af at gå i skole.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.