Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Det var et herligt KU møde…?

Weekendens landsråd i vores søsterorganisation Konservativ Ungdom var en positiv forestilling, selvom KS-delegationen fra Århus alligevel følge, at der i debatten blev gjort udtryk for visse ukonservative holdninger

Til vores store forundring kunne vi erfare, at godt halvdelen af de delegerede ivrigt klappede, da en debattør nævnte, at han helst så kongehuset nedlagt og erstattet af en republikansk styreform.

Heroverfor stiller vi os i KS ganske uforstående. Der har ikke – og der vil nok ikke i den nærmeste fremtid – fremkomme saglige argumenter for at lade Republikken Danmark udråbe. Den danske forfatning har siden 1849 fungeret ganske efter hensigten; eventuelle “problemer” er blevet luget ud undervejs af domstolene og af folketingets og regeringernes praksis.

Det skal dog også siges, at debattørernes begrundelser også fandt deres hold i friere, ideologiske principper. At en argumentation ud fra et “utopia-princip” også er konservativt – ja endda en af konservatismens hjørnesten – skal jeg ikke kommenterer yderligere på.

På trods af sådanne gale forslag vil jeg dog med glæde indrømme, at der var tale om et herligt arrangement i flotte omgivelser på det ny og små-futuristiske Frederiksberg Gymnasium. Eneste ankepunkt skulle dog lige være, at man ikke kunne ryge indenfor!

[photopress:nikolaj_100x120.jpg,full,alignleft]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.