Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Den gamle gir’ igen

Oven på den – desværre uautoriserede – udtalelse fra Konservatives udlændingeordfører om den uden tvivl inhumane behandling af visse flygtning, er gode gamle Schlüter gået på barrikaderne i Information. Se blot dette vidunderlige citat:

“Pia Kjærsgaard står for en politisk kultur, der er rædselsfuld, og som jeg bestemt ikke kan støtte. Den er poppræget. Hvis man forestillede sig, at Dansk Folkeparti en dag fik flertal selv og kunne gennemføre deres politik – det ville være forfærdeligt. I forhold til EU ville Danmark blive så isoleret og så klædt af. Og på det økonomiske område ville det hele sejle.”

Essensen er, at der ikke er nogen vej uden om Dansk Folkeparti, hvis man skal kunne tælle til de 90 mandater – men samtidig, at den pris man betaler for samarbejdet, synes unødig høj.

Det bør ikke være en hemmelighed for de fleste, at “DF-pillen” har været – og fortsat er – besværlig at sluge for Det Konservative Folkeparti.

1 comment to Den gamle gir’ igen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.