Om Os

perspektiv.png

Uddannelse er vores vigtigste ressource og en forudsætning for innovation og vækst. I den langsigtede optik er studenter- og uddannelsespolitikken samfundets vigtigste udfordring.

Konservative Studenter i Århus er en studenterpolitisk forening, der arbejder for at fremme de studerendes rettigheder og vilkår på Aarhus Universitet. For os handler studenterpolitik ikke om barriere og urokkelige standpunkter.

Vi tror på, at man igennem en fri debat og et åbent engagement kan forme de bedste løsninger – derfor taler vi, lytter vi og vi lader os inspirere af og med verden omkring os. Når vi har talt og lyttet tager vi udfordringen op og giver vores bud på, hvordan tankestregerne skal tegnes.

Vores mål er at forbedre alle de studerendes vilkår på studiestederne og sikre, at akademikere fra Århus er de mest kompetente og kvalificerede i Danmark. Vi opnår vores mål ved at være en forening, der sætter stor pris på et stærkt lokalt engagement ude på de enkelte studieretninger.

Debat og interessen for politik og samfundets forhold er et vigtigt element for os. En ren debatklub er vi selvfølgelig ikke, men ikke desto mindre er det rart med højt til loftet når meninger brydes og holdninger formes og videreudvikles. Vi er trods alt en sammenslutning af mennesker, som har en holdning og som ikke er bange for at ytre den og ikke mindst stå ved den.