Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sommerfest i KS

944998_10200654417436258_593441117_nDe lyse nætter er over os og vi nærmer os eksamensperiodens slutning. Det fejrer vi i Konservative Studenter med vores traditionelle sommerfest!

Her samles vi på Eforen, hvor vi har sørget for, at der er gang i baren og i grillen udenfor. Alt du behøver at gøre er at medbringe noget kød til grillen, så sørger vi for, at du får pastasalat/salat og brød til.

Tilmelding foregår her: https://ksaa.nemtilmeld.dk/7/

Der gælder den specielle detalje for vores sommerfester, at vi også højtideligholder, at vi jo er studenter, hvorfor alle opfordres til at medbringe deres studenterhue.

Ved deltagelse i sommerfesten, er der mulighed for at købe et af foreningens helt nye – men dog traditionelle – reversenåle, i form af en sølvfarvet kongekrone. Gå ikke glip af denne mulighed for at anskaffe dit dette kendemærke, som har været længe undervejs!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.