Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nyhedsbrev fra KS

NyhedsbrevKære medlem

Et nyt semester tager sin begyndelse og efteråret har meldt sin ankomst. Det betyder også en lang række af spændende aktiviteter og tilbud i Konservative Studenter, som du ikke må gå glip af.

Herunder kan du læse om:

  • Introarrangement med Port n’ Policy
  • Semesterstartsfest
  • Årsskriftet Critique
  • Gratis kurser til alle, der er interesserede i foreningslivet
  • Hurtigere og nemmere kontingentbetaling

 

Torsdag den 17. september kl. 19:30 er vores traditionelle Port n’ Policy udvidet med et introduktionstilbud til nye medlemmer og alle interesserede. Foreningen byder velkommen med øl, vand og snacks – og naturligvis portvin. Formanden fortæller om KS og dens virke som eneste borgerlige studenterforening på universitet: Hvad vi tilbyder – og hvordan du kan engagere dig og sætte dit præg på foreningen. Derefter er der Port n’ Policy, hvor vi i uformelt regi og med et glas portvin på hånden diskuterer de aktuelle politiske emner, der ligger os på sinde.

Nye såvel som erfarne medlemmer opfordres til et komme!

Lørdag den 26. september kl. 18:00 løber Konservative Studenters traditionsrige semesterstartsfest af stablen i kollegiebaren Eforen. Det er vores mest festlige måde at byde både semesteret og nye studerende velkommen på. I år er der maskebals-tema og foreningen står desuden for let underholdning. Der er god mad og rigeligt med våde varer kan købes i baren. Det bliver ikke kedeligt!

Årsskriftet Critique er landets mest ambitiøse og begavede tidsskrift om borgerlig ide-debat, kultur og politik. Det rummer bidrag af både danske og internationale debattører og akademikere. Og emnerne strækker vidt. I år kan du læse om bl.a.: Intellektuelles fascination af totalitarismen, religion og politik og konservative myter.  Og som medlem af Konservative Studenter kan du få det helt gratis! Giv besked, og vi sender det med posten.

Besøg Critique her <http://critique.ksaa.dk/>

Gratis kurser: Som medlem af Konservative Studenter kan du komme med på en lang række af kurser, som er relevante for alle, der er engagerede i foreningslivet eller måske bare gerne vil være det. Kurserne udbydes af Århus Ungdoms Fællesråd og omfatter emner som: Hjemmeside, regnskab, generationsskifte i foreningen og digitale styringsværktøjer.

Vi opfordrer alle interesserede til at melde sig.

Nem og bekvem kontingentbetaling: KS har indført kontingentbetaling via Betalingsservice, og der er allerede mange, der har benyttet sig af den praktiske mulighed. Vi kan kun opfordre til at følge trenden, der gør det nemmere at støtte den bedste studenterforening på universitetet!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.