Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sommeruniversitet i Berlin

berlinEksamenerne er snart bag os, og det er på tide, at komme lidt ud i verden og nyde friheden. Konservative Studerende er medlem af European Democrat Students (EDS) – EPPs studenterorganisation – som i år afholder Summer University  (‘Landråd’) kun få hundrede km fra Danmark nemlig i Berlin. Derfor er det en oplagt mulighed for nysgerrige KS’ere at komme med til et EDS-event og se hvad EDS egentlig er for noget. Et af temaerne der skal drøftes af fremtidens universitet, men der bliver også mulighed for at diskutere Europas fremtid osv. Aftenerne er fyldt med sjov, og der er rig mulighed for at udforske det vilde natteliv i Berlin…så længe man også kan stå op om morgenen 🙂 Se i øvrigt det vedhæftede program / technical details
Hvornår?  Det foregår fra søndag d. 28. juli indtil fredag d. 2. august.

Tilmeldingsfrist torsdag d. 20. juni kl. 20

Hvordan? Da Berlin er i rimelig afstand er der gode muligheder for at tage bussen fra Århus, Kolding og København, ligesom der også er flyafgange til rimelige priser fra Kastrup. I bus tager turen 8-9 timer.
Busbilletter fra Kbh er set til 338 kr. retur. Fra Kolding/Århus til 837 kr. retur. Fly: Kastrup 859 kr. retur Tistrup:  2176 kr. Transporten arrangerer man principielt selv, men det forventes at det aftales blandt deltagerne.
Hvad koster det? Pris for deltagelse er 100 EUR (760 kr.) og inkluderer hotel (www..hotel-berlin.de) og mad. Deltagelse til programmet er selvfølgelig en betingelse!
Hvor mange pladser? Vi har desværre ikke ubegrænsede pladser, men er garanteret 3 pladser, men har formentlig mulighed for at sende op til 8-9 i alt efter en god dialog med vores tyske søsterorganisation. Pladserne vil blive fordelt efter først til mølle.
Spørgsmål? Hvis du overvejer at tage med eller i øvrigt har spørgsmål kan de rettes til International Sekretær Mikkel Wrang på mw@kskbh.dk / tlf. 26 20 30 87

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.