Introarrangement i KS

Konservative Studenter afholder den 19. september et velkomstarrangement for gamle og nye medlemmer samt alle, der blot er interesserede. Vi byder velkommen til(bage på) universitetet og fortæller om foreningens arbejde, tilbud og muligheder. Arrangementet er lagt an på at være hyggeligt og uformelt og en god måde at blive introduceret for forening. Desuden afholder vi i samme forbindelse vores traditionelle politiske debat Port ’n Policy.

For at gøre det hele ekstra festlig er vi ikke blot værter ved lidt portvin, som vi plejer, men byder også på lidt mad og nogle øl for dem, der ikke har lært at elske portvin.

Arrangementet foregår kl. 19.30-22.00 i universitetsbaren Eforen, som ligger i universitetsparken Karl Verners vej 2.

Alle er velkommen, og det er selvfølgelig ganske gratis. Efter arrangementet er der mulighed for at fortsætte den hyggelige aften i Eforen.

Alle spørgsmål kan rettes til ks@konservativestudenter.dk

HUSK i øvrigt, at der allerede på torsdag den. 22. august er mulighed for at debattere politik over et glas portvin i kælderen under Eforen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.