Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

KS i pressen: Hvad er en humanist?

311224_381124615297832_433781535_n

“Til DE’s overraskelse er humanister ikke én størrelse. De er forskellige og har forskellige kompetencer. Historikere er dygtige til behandling og analyse af store mængder af data, mens langt de fleste filosoffer har den tværfaglighed, DE efterspørger. Litterater er dygtige sprogbrugere og grammatikere med sans for kommunikation. Andre humanister retter deres studier direkte mod at skabe begivenheder i kulturlivet – de har kompetencer inden for organisation.KS-formand, Rasmus Pedersen, har været i vælten med et angreb mod Dansk Erhverv snæversynede tilgang til humaniora. DE skal være bedre til se de brede kompetencer, som er gennemgående på humaniora, og så bør de notere sig, hedder det i indlægget, at humaniora har klaret sig bedre end de erhvervsgrupper, som normalt søges af DE.

Fælles for alle humanister er, at de er vant til hurtigt at arbejde med og analysere nye problemer – og så er de tværfaglige.”

Link: http://jyllands-posten.dk/opinion/breve/article5128110.ece

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.