Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Velkomstarrangement i Konservative Studenter

Konservative Studenter afholder den 22. september et velkomstarrangement for gamle og nye medlemmer samt alle, der blot er interesserede. Vi byder velkommen til(bage på) universitetet og fortæller om foreningens arbejde, tilbud og muligheder. Arrangementet er lagt an på at være hyggeligt og uformelt og en god måde at blive introduceret for forening. Desuden afholder vi i samme forbindelse vores traditionelle politiske debat Port’n Policy.

For at gøre det hele ekstra festlig er vi ikke blot værter ved lidt portvin, som vi plejer, men byder også på lidt mad og nogle øl, for dem, der ikke har lært at elske portvin.

Arrangementet foregår kl. 19.30-22.00 i universitetsbaren Eforen, som ligger i universitetsparken Karl Verners vej 2.

Alle er velkommen, og det er selvfølgelig ganske gratis. Efter arrangementet er der mulighed for at fortsætte den hyggelige aften i Eforen.

Alle spørgsmål kan rettes til ks@konservativestudenter.dk

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.