Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Så skal der stemmes

STEM KS!

Nu går det løs. Slaget om Universitetet står. Der er valg til bestyrelsen. Det er afgørende, at vi i Konservative Studenter viser, at der findes en borgerlig opposition på Aarhus Universitet og vi håber derfor at alle borgerlige studerende vil sende en stemme efter en af vores kandidater. I år er vi den eneste liste til højre for midten så ansvaret hviler tungt på vores skuldre. Du kan hjælpe os ved at gå ind på www.au.dk/valg og give os din stemme. Opfodr også dine venner til at stemme på Konservative Studenter og sikr, at det ikke alene er Studenterrådets striksweatermarxister og Frit Forums blegrøde politologer, der sætter dagsordenen!

Husk at der kan stemmes frem til den 2. december, så du har god mulighed for at hjælpe os med at sikre borgerlige studerende en rimelig repræsentation. Du kan læse om vores mærkesager her:

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.