Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Landsråd i Aarhus

Med alt fra vedtægtsændringer og politisk debat til blæksprutteblæk og swingjazz på programmet, afholdte Danmarks Konservative Studerende i weekenden sit årlige landsråd. Rådmand i Aarhus, Marc Perera Christensen, åbnede landsrådet, hvorefter vi tog fat på programmet. Den formelle del indebar først og fremmest en revision af foreningens vedtægter, der stammer fra en tid, hvor organisationen var betydeligt større. En arbejdsgruppe havde gået de gamle vedtægter grundigt igennem, og havde en lang række forslag til ændringer, hvoraf langt de fleste gik smertefrit igennem. Blandt de vigtigste kan nævnes nedlæggelsen af den såkaldte landsledelse samt nedlæggelsen af en række overflødige poster og sidst men ikke mindst, en navneændring til Konservative Studerendes Landsorganisation. Derudover bød programmet på årsberetning fra forretningsudvalget, der efterfølgende modtog ros for det arbejde, man i løbet af året har gjort for at sikre KSL’s indflydelse og netværk, men kritik for den til tider skrantende kommunikation indadtil.

Som dagens politiske højdepunkt blev vi gæstet af MF Rasmus Jarlov fra Det Konservative Folkeparti, der talte om uddannelsespolitik og taxameterpenge. Især det sidste blev genstand for mange spørgsmål og en del kritik fra salen, der så taxameter-systemet som en forringelse af uddannelsernes niveau og faglighed. Alt i alt en interessant politisk debat, hvor Rasmus Jarlov tog den fremførte kritik seriøst.

Dagen afsluttedes med personvalgene, hvor der over hele linjen var fredsvalg. Der blev genvalg til landsformand Nicolaj Bang fra KS i Århus, der som næstformand får Maria Svejdal fra Odense KS. Derudover består det nyvalgte forretningsudvalg af Trine Imer Kappel og John Linaa Holbøll fra Aalborg KS samt Mikkel Rosenvold fra København KS.

Efter afslutningen af den formelle del af landsrådet stod den på festmiddag på Nordens Folkekøkken, hvor vi i perfekte lokaler fik serveret en udsøgt tre-retters menu med tilhørende vinmenu. Som et af de mere kuriøse indslag kan forretten nævnes, der var farvet af blæksprutteblæk – hvilket medførte stor fornøjelse, indtil det gik op for selskabet at ens egne læber og tænder var lige så sorte som de andres, man grinte af. Samlet set en fantastisk oplevelse, og noget nær den perfekte ramme for en landsrådsmiddag.

Herefter fortsatte festen til den lyse morgen – for de, der kunne holde ud så længe – med dans og diverse løjer i Wilstersgade. Dagen efter kunne vi trætte, og måske med en smule ondt i hovedet, se tilbage på et vellykket landsråd med forhåbninger om et godt kommende år for Konservative Studerendes Landsorganisation.

1 comment to Landsråd i Aarhus

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.