Critique: Foredrag med Ole Birk Olesen

Gavner velfærdsstaten samfundets svageste? Den liberale redaktør og debattør Ole Birk Olesen, som også er nyvalgt folketingsmand for Liberal Alliance, hævder, at velfærdsstaten i virkeligheden er en taberfabrik, der virker stik mod sin hensigt.  Med sin bog Taberfabrikken har Ole Birk Olesen skrevet den grundigste analyse af velfærdsstatens bagside de seneste år, og vil i foredraget fortælle om, hvordan velfærdsstaten har medført en eksplosion i antallet af personer på offentlig forsørgelse, kriminalitetsrate, skilsmisseprocent samt alkohol- og narkotikamisbrug. Ole Birk Olesen lægger op til debat om velfærden og om den aktuelle frontlinje for en sand borgerlig politik.

Foredraget finder sted mandag  den 14. november · 16:00 – 18:00 i Studenternes Hus, mødelokale 2, og er naturligvis gratis.

1 comment to Critique: Foredrag med Ole Birk Olesen

  • Det vil jeg glæde mig meget til. Jeg ser frem til et godt foredrag – og så vidt jeg kan se på Facebook, deltager en vis Joachim Olsen også?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.