Hjælp til jubilæumsskrift

I forbindelse med Konservative Studenters 75 års jubilæum sidste år, blev det besluttet at færdiggøre det jubilæumsskrift, som man strartede på at udarbejde i forbindelse med 70 års jubilæet. Dette arbejde skrider hastigt frem og vil føre til udgivelsen af en bog om Konservative Studenter i 75 år.

Bogen vil indeholde dels de vidnesbyrd fra en række gamle KSere som blev indsamlet i forbindelse med 7o årsjubilæet, dels nyskrevede indlæg og en samlet fremstilling af hele KS´ historie. En studenterforenings hukommelse er skrøbelig. Det meste af den virkelighed, som KS blev skabt i er væk. Den gamle Studenterforening kan vel ingen huske, selvom den var KS´ fødselshjæper. Arkivmateriale har vi ikke meget af, og ikke fra før midten af 60erne.

Hvis du har været medlem af Konservative Studenter og har lyst til at berette om din tid i foreningen eller ligger ende med arkivmateriale så skriv en mail til ks@konservativestudenter.dk.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.