Universitetets og Studenterrådets propagandavirksomhed meldt til politi og datatilsyn

Konservative Studenter slår et slag for de studerendes rettigheder. Som det står at læste i Jyllandsposten, http://jp.dk/indland/aar/studie/article1914522.ece, har Konservative Studenter meldt Universitetet til politi og datatilsyn.

Sagen er den, at Universitetet udlever kontaktoplysninger, på alle nye studerende, til Studenterrådet bruger disse oplysninger til at promovere sig selv, sælge reklamer og opretholde den illusion, at de er et officielt universitetsorgan. Dette kan simpelthen ikke accepteres, hvorfor noget måtte gøres.

Det lader dog ikke til, at Universitetet tager sagen særlig tungt. I hvert fald hvis man skal dømme udfra den mindre velfunderede pressechefs brand-argument: “De er jo klart den største forening”. Man får nærmest hovedpine af at høre så elendige argumenter for at bryde loven og undergrave studenterdemokratiet.

2 comments to Universitetets og Studenterrådets propagandavirksomhed meldt til politi og datatilsyn

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.